Clubkampioenschappen barsten los

img_1941a_2.jpg

Vanaf Pinkstermaandag 10 juni wordt TCA weer volledig in beslag genomen door de Clubkampioenschappen Senioren. Gedurende anderhalve week wordt er op meerdere niveaus volop getennist door een record aantal van 103 deelnemers, uitmondend in een mooie finales op zaterdag 22 juni, gevolgd door het Midzomernachtdiner. Het zal 's avonds en in de weekends gezellig druk zijn op TCA met vrijwel geen ruimte om vrij te tennissen, maar wel veel om te bekijken. Op de toernooipagina vind je het actuele toernooischema en kun je het verloop van het toernooi volgen 

Ook Zaterdag Gemengd-1 kampioen

gemengd1_kampioen_2019_2.png

Na het Zaterdag Heren 2 team is ook TCA Gemengd 1 kampioen geworden! Bij het ingaan van de laatste speeldag stonden er vier teams nagenoeg gelijk, maar door een prachtige "clean sweep" (5-0) tegen een van de directe concurrenten eindigde TCA enigszins verrassend als sterkste in deze eerste klasse.

Lees meer

Eerste kampioen? Weer Heren 2!

heren_2_kampioen_2019__2.jpgEen ronde voor het einde van de competitie is de eerste kampioen bij de TCA Senioren bekend: Voor de derde achtereenvolgende keer is het het Zaterdag Heren 2 Team ! 
Op de foto zien wij v.l.n.r.: Arno Wiersema (vermeend dubbel specialist), Oscar Spooren (brengt lengte in het team), Kick Jansen (speelt de 4e single), de jonge captain Erwin Jaspers, een van de vele shirtsponsors Paul Carpay, Gert de Groot en zowaar ook Eddie Holsboer.  

 

Lees meer
Toon al het nieuws

Baan beschikbaarheid

Agenda

10
jun

Club Kampioenschappen Senioren

t/m 22-06-2019
22
jun

Finales Clubkampioenschappen Senioren

10:00
22
jun

Mid Zomernacht Diner

19:00
Toon volledige agenda

Buienradar