Gevonden voorwerpen

gevonden2022_2.jpeg

Kledingstukken en andere spullen die achterblijven op TCA komen terecht in de mand met Gevonden Voorwerpen, die staat in de Dames kleedkamer.. Anne Marije heeft de huidige inhoud even uitgestald voor deze foto. Zit er iets van jou bij dan kun je het tot 1 november nog komen ophalen. Daarna wordt de rest weggegooid.

Voortgang Padel@TCA

 cheque_2.jpg

Na de voorbereidingsperiode uitmondend in goedkeuring door de ALV van 26 maart jl. op het voorstel om 2 padelbanen bij TCA te realiseren, is het Padelteam bestaande uit Mirjam Terhorst, Valentijn de Jongh en Oscar Spooren aan de slag gegaan met de daadwekelijke realisatie. Hoogste tijd dus om jullie bij te praten over de stand van zaken.

Lees meer

De clubkampioenen zijn bekend

img_7926_cut_2.jpg

Op een prachtige finaledag 9 juli werd Valentijn de Jongh voor het eerst Heren Enkelkampioen van TCA en met hem werden er nog acht winsaars in A en B- categorie gehuldigd tijdens de prijsuitreiking. Wie dat waren kun je lezen in dit verslag en meer fraaie foto's van de CK vind je in twee rapportages in de ClubApp en/of de website (kies daar "Alleen voor Leden/Foto's").

Lees meer

KNLTB pasje nu in de ClubApp

knltb_ledenpas_2.png

De KNLTB Ledenpas, nodig voor o.a. het spelen van competitie en open toernooien, is nu ook in de ClubApp beschikbaar! Je vindt jouw ledenpas door in de App op het icoontje voor menu te klikken (rechtsonder op het scherm) en vervolgens "Mijn KNLTB Ledenpas" te kiezen. Hiervoor heb je wel een recente update (versie 4.1.0) van de ClubApp nodig. Op de digitale pas tref je ook een QR code aan, maar deze heeft op dit moment nog geen functie.

Toon al het nieuws

Agenda

18
nov

Toep toernooi

20:00
Toon volledige agenda

Buienradar