TCA Open Toenooi (2-10 september)

img_8035_cut_2.jpg

Deze week vindt voor de 5e keer het TCA Open Dubbel Toernooi plaats. Het aantal inschrijvingen was weer dusdanig dat toernooidirecteur Dennis Sanders een maximaal deelnemersveld heeft moeten indelen.

Lees meer

Mooie finaledag van geslaagde CK

img_9628_2.jpg

Op zaterdag 8 juli eindigden twee weken Clubkampioenschappen voor Senioren met tien finales onder tropische omstandigheden in (bijna) geheel witte Wimbledon outfit. In de A categorie heroverden Marcellina Covelli en Abel Ferrari de bekers in het Enkelspel na een jaartje te hebben overgeslagen. Joris Wessel en Evi Bouman hadden met allebei twee titels in de B een meer dan succesvol toernooi.    

Lees meer

TCA successen in de Competitie

heren1_kampioen2023_2.jpg

Ons zaterdag Heren 1 team is door een overwinning op hun directe concurrent KAMPIOEN geworden en promoveert voor het eerst in de historie van TCA naar de Hoofdklasse! Zij werden zaterdag tijdens de zeer geslaagde Competitie-BBQ op het terras gehuldigd. En er waren nog meer teams die dit seizoen als eerste wisten te eindigen.

Lees meer

Nieuwe voorzitter en nieuw Erelid

bestuur_2023_2.jpg

Tijdens de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering op 18 maart is Mirjam Terhorst benoemd als nieuwe TCA voorzitter. Zij volgt Kick Jansen op, die na vijf jaar aan het roer van onze club werd uitgezwaaid met vele lovende woorden en werd benoemd tot Erelid van TCA. Onze felicitaties aan beiden!

Lees meer

KNLTB pasje nu in de ClubApp

knltb_ledenpas_2.png

De KNLTB Ledenpas, nodig voor o.a. het spelen van competitie en open toernooien, is nu ook in de ClubApp beschikbaar! Je vindt jouw ledenpas door in de App op het icoontje voor menu te klikken (rechtsonder op het scherm) en vervolgens "Mijn KNLTB Ledenpas" te kiezen. Hiervoor heb je wel een recente update (versie 4.1.0) van de ClubApp nodig. Op de digitale pas tref je ook een QR code aan, maar deze heeft op dit moment nog geen functie.

Toon al het nieuws

Agenda

17
nov

Toep toernooi

20:00
Toon volledige agenda

Buienradar