Open toernooien

Veel tennisverenigingen en tennishallen organiseren toernooien waarbij de inschrijving open staat voor niet-leden van buiten. Ze bestaan voor jeugd en Senioren, zowel in de zomer als in het winterseizoen. Gezien haar beperkte aantal banen organiseert TCA zelf niet dergelijke open toernooien, maar het is zeker leuk om elders eens mee te doen en je krachten te meten. Al deze toernooien kunnen gemakkelijk worden gevonden op de site van de KNLTB in de zogeheten toernooiklapper

Met Pinksteren is organiseert de VU studenten vereniging TeniSTA op de banen van Aemstelburgh een seniorentoernooi: 

Beste tenniser,

De inschrijving van het SVU TeniSTA Open Simon Tennis Pinkstertoernooi 2017 is officieel geopend!
Dit gezellige dubbeltoernooi op actuele rating vindt dit jaar plaats van 2 t/m 5 juni. De inschrijving sluit op zondag 28 mei.

Om het zowel op als naast de baan gezellig te houden zijn er ook dit jaar weer een aantal leuke activiteiten georganiseerd. Hoofdsponsor Simon Tennisschool organiseert een uitdagende clinic op zaterdagochtend (let wel: GRATIS). Zaterdagavond is het feest in Flower Power stijl en zondagavond kunnen we hiervan bijkomen tijdens de BBQ (€ 5,-)! Inschrijven voor het toernooi, de clinic en de BBQ doe je hier!

Like en deel onze facebookpagina om op de hoogte te blijven!

Tot Pinksteren!


Groetjes,
Anne, Daniek, Marcel, Meghan en Vera
De SVU TeniSTA Pinkstertoernooi Commissie

 


Ogenblik a.u.b. ...