Wo Zo Co

Sinds een jaar of zes is er  op TCA een zeer populaire activiteit, vooral gericht op alle senioren die NIET fanatiek in competitieteams kunnen of willen deelnemen, maar die WEL met enige regelmaat een wedstrijdje zouden willen spelen. Voor deze categorie leden is een interne competitie in het leven geroepen voor dubbels van wisselende samenstelling, waarbij je partners en je tegenstanders door de organisatie zo worden bepaald dat het een evenwichtige wedstrijd kan worden. De intentie is dat alle deelnemers gedurende het seizoen zo'n acht keer worden ingedeeld voor een wedstrijd van één uur. Je verplicht je als deelnemer dus niet om elke woensdagavond aanwezig te zullen zijn, maar je moet wel met voldoende regelmaat beschikbaar kunnen zijn. Dit is de ideale manier om toch eens zonder stress leuke wedstrijden te kunnen spelen en daarbij meer TCA leden te leren kennen ! Het gebeuren staat op TCA bekend als de WoZoCo (Woensdagavond Zomer Competitie)
 
De inschrijving voor het seizoen 2017  is nu geopend. Je kunt je opgeven door een mailtje naar  Er zijn ook dit jaar drie speelronden per avond, de eerste begint om 19 uur, de laatste om 21 uur. De eerste speelavond is op 12 april. Tijdens de zomervakantie ligt de interne competitie stil en er wordt aan het einde van het seizoen afgesloten met een feestelijke slotavond. Het inschrijfgeld voor deze competitie bedraagt 25 Euro. Dit bedrag wordt geheel gebruikt om de gezelligheid rond de wedstrijden te verhogen, voor een buffet tijdens de slotavond en voor enkele prijzen.

De spelregels en puntentelling kun je nalezen in dit document (klik om het te downloaden) , maar de toernooileiding heeft altijd het laatste woord en kan hier heel creatief mee omgaan !


De organisatie is ook dit jaar weer in handen van de WoZoCo commissie, die bestaat uit:

Dirk Stolp
Boris Noordervliet
Chris Kersbergen
Bea Murray
Ashley Robbers
Bart Weustink


Ogenblik a.u.b. ...