Wat houdt het lidmaatschap in en hoe meld je je aan ?

TCA is een vereniging van leden, en verhuurt dus geen losse baan-uren en is ook geen op zichzelf staande tennisschool. Als het je leuk lijkt om in clubverband te gaan tennissen en als je door informatie van bekenden of door deze website denkt dat TCA voor jou een geschikte club is dan zien we je aanmelding voor TCA graag tegemoet !      

Momenteel is er geen wachtlijst en we denken dat die dit jaar ook niet nodig zal zijn. Een lidmaatschapsjaar valt samen met een kalenderjaar. Als je je hebt aangemeld als lid krijg je binnen een week de definitieve bevestiging.

Bij het lidmaatschap van een vereniging hoort ook een contributie voor het dekken van de kosten van de accommodatie en de activiteiten. Nieuwe leden betalen daarnaast een eenmalig entreegeld. Op de contributiepagina kun je de actuele bedragen vinden voor de diverse soorten lidmaatschap. Om het innen van de contributie voor zowel de penningmeester als de leden zo gemakkelijk mogelijk te doen plaatsvinden kan deze alleen via automatische incasso betaald worden. Bij je aanmelding wordt je daarom om je machtiging en je bankgegevens gevraagd. 

Als lid van TCA kun je je apart opgeven voor tennislessen,  voor het eventueel meespelen in een competitieteam, of voor meedoen aan de Club Kampioenschappen of aan diverse meer recreatieve toernooien of het populaire TCA Summercamp voor de Jeugd. Als de banen niet bezet zijn door lessen, competitie of toernooien kun je naar hartenlust "vrij" tennissen en nog even nagenieten op ons gezellige terras.  

Het aanmelden voor het lidmaatschap van TCA kan alleen door het volledig invullen en versturen van het betreffende on line aanmeldingsformulier voor jeugdleden, resp. voor seniorleden. Van senioren vragen wij daarin naast de persoonsgegevens om ook aan te geven of je al TCA leden kent die je aanvraag willen ondersteunen, in hoeverre je al tenniservaring hebt en wat je verwachtingen zijn van het lidmaatschap. Ouders die jeugdleden aanmelden maken wij er op attent dat voor kinderen t/m 12 jaar het bij TCA in principe verplicht is om 1 uur per week deel te nemen aan groepslessen. Dit om ervoor te zorgen dat zij de basisbeginselen van de tennissport voldoende onder de knie kunnen krijgen. De kosten van deze lessen zijn niet inbegrepen in de contributie.

Bij het invullen van het aanmeldingsformulier word je ook gevraagd om een digitale (pas)foto van ca. 300x400 pixels bij te voegen. Deze foto wordt gebruikt voor het aanmaken van de KNLTB ledenpas en is dus noodzakelijk als je competitie of open toernooien wilt gaan spelen .

Indien je nog verdere vragen hebt over het lidmaatschap of problemen hebt bij de aanmeldingsprocedure kun je contact opnemen met de secretaris  


Ogenblik a.u.b. ...