TCA Zomerkamp voor de Jeugd, 24-28 juli

Zoals elk jaar belooft het TCA Zomerkamp een leuke week te worden, met veel tennis en vele andere activiteiten. Gedurende de week zal er een klassement worden bijgehouden waarbij aan het einde mooie prijzen verdient kunnen worden! Er zullen veel nieuwe spellen, tennisopdrachten en andere gekke dingen worden bedacht. 

De dagen tijdens het Zomerkamp staan in het teken van tennis en andere activiteiten. De kinderen zijn daarbij ingedeeld in groepen, verdeeld naar leeftijd en tennisniveau. Bij het tennissen is er elke dag een thema. Op die manier nemen de enthousiaste trainers de basis van het tennissen door; zowel voor de beginnende als de ervaren speler een zeer nuttige en leuke manier om het tennisniveau op te krikken. Als afsluiting van de tennisochtend is er ruimte voor toernooien. Gedurende de week zijn er meerdere prijzen te vergeven. Het blijft de hele tijd dus spannend!
 
De activiteiten vinden veelal plaats in het Amsterdamse Bos en combineren sport en spel. De ene dag zal tactisch denken centraal staan, de andere dag gaat het om samenwerking. Op een of meerdere middagen zijn er excursies buiten de reguliere spellen. Deze zijn uiteenlopend van bowlen tot survivelen bij de Sloterplas. 

Het TCA Zomerkamp is voor alle kinderen tussen de 4 en16 jaar oud, ook voor niet-leden van TCA. 
Van 24 tot 28 juli, de eerste week van de zomervakantie
Elke dag van 0900u-1700u
Op Tennis Club Amsterdam
Kosten: €275

Inschrijven en meer informatie:
Website: http://tcazomerkamp.wixsite.com/tca-zomerkamp 
Email:
Inschrijven: http://bit.ly/2jfRFLd

Onderstaand een sfeerimpressie van een van de vorige jaren:

 

 

 

 


Ogenblik a.u.b. ...