Tennislessen voor TCA jeugd

Alle jeugdleden tot en met 12 jaar (basisscholieren) volgen in principe één maal per week tennisles in groepjes. Voor de oudere jeugdleden wordt dit ook sterk aangemoedigd maar is het niet verplicht. Alle TCA junioren worden hiervoor in de maanden februari/maart benaderd en ingedeeld door Hoofdtrainer Kees Jochems in samenspraak met de Jeugdcommissie. De groepslessen worden gegeven door één van onze gediplomeerde trainers. De lessen starten in 2017 op maandag 3 april en lopen door tot en met vrijdag 21 juli. Na de zomervakantie starten de lessen weer op maandag 4 september en gaan ze door tot en met vrijdag 29 september. Tijdens de meivakantie gaan de lessen gewoon door, behalve op Koningsdag..

Er zijn in 2017 geen lessen op de volgende dagen:

- maandag 17 april (2e Paasdag)
- donderdag 27 april (Koningsdag)
- donderdag 25 mei (Hemelvaart) 
- maandag  5 juni (2e pinksterdag)

Afgelastingen en afzeggen

Bij erg slecht weer kun je in het zwarte "Twitter"blokje rechts op de TCA website zien of er gespeeld kan worden en je kunt ook altijd bellen naar het clubhuis (020-6432828) of de training wel door kan gaan.
Als je zelf niet naar een les kunt komen moet je dat je trainer even laten weten per SMS of telefoontje.  

Kees Jochems (foto), Hoofdtrainer:   06-22474759 
Ferry Dogger:  06-21808551
Sander Reep:  06-26092170
Gijs Abelen:  06-45067070  

Kosten Jeugdlessen

De kosten voor 20 weken groepslessen bedragen voor het seizoen 2017  € 190,- per kind. Deze kosten worden in mei of juni geïncasseerd, dus niet tegelijk met de contributie.
Indien het totaal aantal gegeven lessen door slechte weersomstandigheden minder dan 20 zou bedragen is geen restitutie mogelijk.

Opzet, inhoud en regels voor Jeugdlessen

TCA streeft naar passende en plezierige lessen, zowel voor de jeugdleden als de trainers. Daarom is het goed om te weten wat je mag verwachten en waaraan je moet voldoen bij het volgen van onze jeugdlessen. De achterliggende gedachten bij de opzet en inhoud van jeugdtennislessen kun je vinden in dit document. De organisatie en (gedrags)regels voor de jeugdlessen kun je lezen in dit document.      

Competitietrainingen

Voor alle jeugdspelers die in het voorjaar competitie spelen zijn er gedurende de duur van de competitie extra gezamenlijke wedstrijd-trainingen.

Winterlessen

Jeugdleden kunnen zich ook opgeven voor een serie van 20 winterlessen die In de maanden oktober t/m maart door Kees Jochems worden gegeven in overdekte hallen in de buurt. De kosten hiervan zijn hoger omdat  deze winter-banen apart gehuurd moeten worden. Het tarief voor de winter 2017-2018 bedraagt 280 euro per kind, waarbij een deel van de kosten al door TCA gesubsidieerd wordt. 

 

 


Ogenblik a.u.b. ...