Informatie over tennislessen op TCA

Ook dit jaar kunnen de leden weer volop trainen op de banen van TCA. Dankzij onze verlichting kan er het gehele seizoen ook 's avonds op maximaal 2 banen worden lesgegeven.

De trainers (door de KNLTB gelicenseerd.) voor het seizoen 2017 zijn :

Kees Jochems (foto), Hoofdtrainer:   06-22474759

Ferry Dogger:  06-21808551

Sander Reep:  06-26092170

Gijs Abelen: 06-45067070 

 

Kees Jochems is als Hoofdtrainer is het eerste aanspreekpunt voor de leden.


Inschrijven voor de trainingen voor volwassenen.

Senioren die lessen willen afnemen kunnen zich aanmelden bij de Hoofdtrainer, , waarbij eventuele voorkeuren voor tijden en trainer kunnen worden aangeven. In beginsel worden er blokken van 10 lessen afgenomen. De lessen kunnen volledig privé of in vaste groepjes worden afgenomen, maar zijn alleen toegankelijk voor leden van TCA. Om onduidelijkheden te voorkomen over het aantal afgenomen lessen en/of door welke personen, dient er voorafgaande aan de eerste les samen met de trainer een formulier te worden ingevuld. Op basis van dit formulier zullen de lesgelden via een automatische incasso worden geïnd.

Jeugdlessen.

Alle jeugdleden tot en met 12 jaar volgen in principe één maal per week tennisles in groepjes. Uitzonderingen hierop zijn alleen mogelijk in overleg. Voor de oudere jeugdleden wordt het volgen van tennislessen ook sterk aangemoedigd maar is het niet verplicht. Alle jeugdleden worden hiervoor in de maanden februari/maart benaderd en ingedeeld door de Hoofdtrainer in samenspraak met de Jeugdcommissie. De lessen beginnen in 2017 op maandag 3 april.  De laatste trainingsdag vóór de zomervakantie is vrijdag 21 juli. Ná de zomervakantie starten de lessen weer op maandag 4 september en lopen door t/m vrijdag 29 september.

Wintertraining Jeugd

In de winter faciliteert TCA via haar Hoofdtrainer voor Jeugdleden tennislessen in nabijgelegen tennishallen. Deelname is vrijblijvend, men kan zich hiervoor in de zomermaanden individueel inschrijven. Dit wordt tijdig aangekondigd evenals de te volgen inschrijvingsprocedure. Ook in de winter wordt er door de Hoofdtrainer ingedeeld in groepjes. Het tarief voor de winterlessen voor de jeugd wordt vóór aanvang van elk winterseizoen vastgesteld en is inclusief de huur van de overdekte banen, waarbij TCA een substantieel deel van de huur subsidieert.

Lesgelden

 privéles  (1 of 2 personen)      45,00 per uur 
 groepsles senioren (3 of 4 personen)     50,00 per uur
 groepsles Jeugd zomer    190,00 p.p. (20 lessen)
 groepsles Jeugd winter incl. baanhuur    280,00 p.p. (20 lessen)

Inning van de lesgelden

De lesgelden voor de zomer zullen eind juni worden geïncasseerd via een automatische incasso. Lessen door Senioren afgenomen na de zomervakantie worden eind september geïnd. Het innen van de winterlessen zal in oktober of november plaatsvinden


Ogenblik a.u.b. ...