Twee verdrietige berichten

Op 23 juli is in Amsterdam -na ziekte- overleden ons lid Theo van Broekhuizen (70 jaar)

Op 9 september is in Valencia -na een kort ziekbed- overleden ons oud-lid Soerin Hanoeman (65 jaar)

Lees meer

CK voorbij, Competitie begint

hda2_2.jpg
De Clubkampioenschappen zijn op 6 september afgesloten met een mooie finaledag. Marcellina Covelli en Thomas Knappers prolongeerden hun titels in het enkelspel. Alle uitslagen en een uitgebreid verslag vind je hier op de website. Ook is er een mooi fotoalbum te zien in de Clubapp of hier op de website. Het wedstrijdtennis gaat nu verder met de Najaarscompetitie van de KNLTB. Alle resterende weekenden van dit seizoen zijn er op vrijdagavond, zaterdag en zondag TCA teams actief, zowel senioren als jeugd. In het reserveringssysteem zijn de daarvoor benodigde banen zo goed mogelijk geblokkeerd zodat duidelijk is op welke uren er nog wel vrijspeelbanen beschikbaar zijn.

LED Baanverlichting

verlichting_2.jpg

De vernieuwingen van de TCA accommodatie blijven elkaar snel opvolgen! In het kader van verduurzaming wordt onze huidige baanverlichting vervangen door LED lampen. Hiermee hopen we zowel de elektriciteitskosten als het onderhoud in de toekomst te beperken, terwijl de kwaliteit van het licht minimaal van het huidige niveau zal blijven. De vervanging zal worden uitgevoerd op maandag 21 en dinsdag 22 juli. Op beide dagen zullen daarom tot ca. 16 uur drie banen niet beschikbaar zijn om te tennissen

Bar en terras nu ook open

 2020_eerstebiertje_2.jpg

De verdere versoepeling van Corona regels betekenen dat we m.i.v. woensdag 1 juli eindelijk ook ons vernieuwde bar en terras mogen gaan gebruiken, het eerste biertje is inmiddels getapt!

Lees meer

Inmiddels mogen we ook al dubbelen

open_toernooi_2__2.jpg

Inmiddels is het ook weer toegestaan om te dubbelen met partners van buiten het eigen huishouden, zolang er rekeningwordt gehouden met de anderhalve meter regel. De restricties voor jeugdleden zijn verder versoepeld en ook is voor iedereen de beperking van maximaal twee openstaande reserveringen vervallen. Vooraf reserveren blijft wel verplicht om te mogen tennissen. Dit kan alleen wanneer vooraf via de Clubapp of deze Website online een baan is gereserveerd.

Lees meer

Clubhuis en terras wachten op vrijgave

nieuwterras_2.jpeg

Zoals al eerder bericht zijn banen, terras en bar/keuken de afgelopen maanden grondig onder handen genomen. Helaas kunnen we het deze dagen nog niet ervaren en benutten, maar we geven jullie hierbij vast een kijkje ...

Lees meer
Toon al het nieuws

Baan beschikbaarheid

Agenda

26
mrt

Algemene Leden Vergadering

20:30 – 23:30
27
mrt

Start buitenseizoen

Toon volledige agenda

Buienradar