Deze week extra sproei beurten

 banen_sproeien_2.jpg

Vanwege de aanhoudende droogte en tropische temperaturen moeten de banen nu overdag vier keer worden gesproeid. Dit sproei-rondje begint vanaf baan 1 om 11:00, 13;00; 15:00 en 18:00 uur en wordt voorafgegaan door een waarschuwingstoeter..   

LED Baanverlichting

verlichting_2.jpg

De vernieuwingen van de TCA accommodatie blijven elkaar snel opvolgen! In het kader van verduurzaming wordt onze huidige baanverlichting vervangen door LED lampen. Hiermee hopen we zowel de elektriciteitskosten als het onderhoud in de toekomst te beperken, terwijl de kwaliteit van het licht minimaal van het huidige niveau zal blijven. De vervanging zal worden uitgevoerd op maandag 21 en dinsdag 22 juli. Op beide dagen zullen daarom tot ca. 16 uur drie banen niet beschikbaar zijn om te tennissen

Bar en terras nu ook open

 2020_eerstebiertje_2.jpg

De verdere versoepeling van Corona regels betekenen dat we m.i.v. woensdag 1 juli eindelijk ook ons vernieuwde bar en terras mogen gaan gebruiken, het eerste biertje is inmiddels getapt!

Lees meer

Inmiddels mogen we ook al dubbelen

open_toernooi_2__2.jpg

Inmiddels is het ook weer toegestaan om te dubbelen met partners van buiten het eigen huishouden, zolang er rekeningwordt gehouden met de anderhalve meter regel. De restricties voor jeugdleden zijn verder versoepeld en ook is voor iedereen de beperking van maximaal twee openstaande reserveringen vervallen. Vooraf reserveren blijft wel verplicht om te mogen tennissen. Dit kan alleen wanneer vooraf via de Clubapp of deze Website online een baan is gereserveerd.

Lees meer

Clubhuis en terras wachten op vrijgave

nieuwterras_2.jpeg

Zoals al eerder bericht zijn banen, terras en bar/keuken de afgelopen maanden grondig onder handen genomen. Helaas kunnen we het deze dagen nog niet ervaren en benutten, maar we geven jullie hierbij vast een kijkje ...

Lees meer

Vele handen maken licht werk

clubhuistca_2.jpg
Het TCA Bestuur wil de diverse werkzaamheden en taakjes die nodig zijn om onze club goed te laten draaien graag spreiden over (veel) meer leden. Daarom het dringende verzoek om iets voor en binnen je club te gaan doen en je op te geven als vrijwilliger.  

Lees meer
Toon al het nieuws

Baan beschikbaarheid

Agenda

15
aug

Oud Jong Toernooi

10:00 – 15:00
22
aug

Club Kampioenschappen Senioren

t/m 05-09-2020
19
sep

Lustrumfeest (UITGESTELD TOT 2021)

Toon volledige agenda

Buienradar