TCA in oktober

oktober_2.jpg

Ook de hele maand oktober kan er bij goed weer nog op TCA worden getennist. De banen zijn overdag geopend en ook op dinsdag-, donderdag- en vrijdagavonden. Op vrijdagavond zijn er vier banen gereserveerd voor de najaarscompetitie en op zondagochtend kan het druk zijn vanwege jeugdtennis. Zie voor details daarvan dit bericht

Najaarscompetitie

img_3047_2.jpg

Ook dit jaar doen er weer acht TCA teams bij jeugd en senioren mee aan de KNLTB Najaarscompetitie vanaf 13 september t/m het laatste weekend van oktober. Let op: Dit heeft enige gevolgen voor de mogelijkheden om vrij te tennissen, met name op alle vrijdagavonden en sommige zondagochtenden

Lees meer

Jeugd CK op 30 juni

de_rode_deelnemers_2.jpg

Op een zonovergoten zondag 30 juni werden in één dag de Clubkampioenschappen bij de Jeugd gespeeld, van de allerjongste "rode" spelers tot en met de grote junioren. De hele dag is er met veel plezier en inzet gestreden, waarna een sportlunch en afsluitende pizza maaltijd de deelnemers weer van nieuwe energie voorzagen. Een verslag met een overzicht van de winnaars vind je hier op de site en meer foto's via deze link (alleen na inloggen) 

Clubkampioenschappen in stijl afgesloten

img_0708_2.jpg
Op zaterdag 22 juni werden de CK bij de senioren onder ideale zonnige omstandigheden afgesloten met en groot aantal finales. Het publiek kon genieten van vaak mooi en spannend tennis en van de heerlijke hapjes die uit de keuken bleven komen. De meest prestigieuze bekers in het Enkelspel gingen beiden voor de derde keer op rij naar Marcellina Covelli en Thomas Knappers. Trainers Ferry en Semy wonnen samen de dubbel. Een uitgebreid verslag en alle uitslagen van het toernooi vind je elders op de site en er is ook weer een fraaie fotorapportage te vinden (alleen voor leden via inloggen)

Ook Zaterdag Gemengd-1 kampioen

gemengd1_kampioen_2019_2.png

Na het Zaterdag Heren 2 team is ook TCA Gemengd 1 kampioen geworden! Bij het ingaan van de laatste speeldag stonden er vier teams nagenoeg gelijk, maar door een prachtige "clean sweep" (5-0) tegen een van de directe concurrenten eindigde TCA enigszins verrassend als sterkste in deze eerste klasse.

Lees meer

Eerste kampioen? Weer Heren 2!

heren_2_kampioen_2019__2.jpgEen ronde voor het einde van de competitie is de eerste kampioen bij de TCA Senioren bekend: Voor de derde achtereenvolgende keer is het het Zaterdag Heren 2 Team ! 
Op de foto zien wij v.l.n.r.: Arno Wiersema (vermeend dubbel specialist), Oscar Spooren (brengt lengte in het team), Kick Jansen (speelt de 4e single), de jonge captain Erwin Jaspers, een van de vele shirtsponsors Paul Carpay, Gert de Groot en zowaar ook Eddie Holsboer.  

 

Lees meer
Toon al het nieuws

Baan beschikbaarheid

Agenda

15
nov

Toep toernooi

20:00
20
mrt

Algemene Leden Vergadering

20:30 – 23:30
Toon volledige agenda

Buienradar